14 Ekim 2010 Perşembe

Başbaşa

Bugün Begüm kuzuyla bir ilke daha imza atacağız. İlk kez doktora birlikte, yalnız gideceğiz. (Daha önce yalnız, kısa bir araba yolculuğu yapmıştık. Ama hemen babamızla buluşmuştuk. Başbaşa gezinmemiştik hiç.) Sonrasında da hanımefendi ve de hava müsade ederse Antalya sokaklarında gezinmeyi planlıyorum. Bakalım, kısmet. Bebekle gezinme işleri kısmete bağlı geliyor bana artık, nedense???....  :)

4 yorum:

  1. Kesinlikle bir yere gidecekken 40 defa düşünüyoruz bazen eziyet bile oluyor dinlenecekken daha çok yorulabiliyoruz

    YanıtlaSil
  2. Aynen bizimki de öyle oldu. Zaten hazırlanma kısmından belliydi. Aksilik üstüne aksilik. Kısa yoldan gideyim derken yolları karıştırdım yolu iyice uzattım. Doktor sonrası da kuzu mızırdanmaya başladı. Ben de tırıs tırıs eve döndüm. Kısmet değilmiş:)

    YanıtlaSil
  3. Tekrar merhaba bebeğinizin yeni hayatınıza mutluluk huzur ve bereket getirmesini dilerim. Bloğuma hoşgeldiniz güzel paylaşımlarla sanal beraberliklerimizin çoğalması dileğiyle...
    Ben de Eskişehirliyim sanırım siz de öyle, yanılmıyorsam.Yaşıt olmamız ve bebişlerimizin isimlerinin de aynı olması beni ayrı bir sevindirdi ne bileyim sanki bir sıcaklık hissettim memleketli olmamızdan mıdır acaba?

    YanıtlaSil
  4. Kızlarımızın adaş olmasından dolayı bir sıcaklık duymuştum zaten, eskişehirli olduğunuzu öğrenince sımsıcak oldum şimdi:) Evet, evet kesin Eskişehir'den dolayı:)

    YanıtlaSil